Canet de Mar

El Càmping Victòria està situat en la bonica vila mediterrània de Canet de Mar. A Canet de Mar podriem dir que hi ha de tot: belles platges, un parc natural on poder fer senderisme, un gran patrimoni modernista, cultural y artístic, i una bona gastronomia.

canet de mar

canet de mar

Canet de Mar està a la comarca del Maresme, just per sobre de Barcelona i una mica més avall de Girona. Les ciutats veïnes són Arenys de Mar pel sud i Sant Pol de Mar pel nord.

canet de mar al maresme

Oficina de turisme de Canet de Mar

Casa museu Lluís Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar

Tels. 93 794 08 98, 93 795 4625
E-mail: turisme@canetdemar.cat
www.canetdemar.cat

El Maresme

canet de mar al maresme

El Maresme és una comarca catalana que es troba entre Barcelona i la Costa Brava. Està envoltada per la Tordera, el Parc del Montnegre i el Corredor, els parcs de la Serralada Litoral i Serralada de Marina i les platges mediterrànies de la costa de Llevant.

La comarca és una zona turística reconeguda internacionalment que combina platja, muntanya, activitat cultural i gastronomia. Els seus estius càlids i hiverns suaus, així com un ampli ventall de serveis i activitats de tot tipus atreuen visitants durant tot l’any.

En aquest apartat del web del Càmping Victòria us describim algunes de les activitats que podeu fer en aquesta comarca tant especial.

Més informació sobre el Maresme:

Consorci de promoció turística costa del Maresme
Pl. Miquel Badia, 1
08301 Mataró
Tel. 93 741 11 61
E-mail: costadebarcelonamaresme@ccmaresme.cat

www.costadebarcelonamaresme.cat

Catalunya

bandera de catalunya

Catalunya és un país europeu de la Mediterrània occidental constituït com a comunitat autònoma d’Espanya. És situat a la costa nord-est de la Península Ibèrica limitant al nord amb Andorra i França, a l’oest amb Aragó, al sud amb el País Valencià i a l’est amb el mar Mediterrani. Catalunya és la part més extensa del territori històric i cultural del Principat de Catalunya i de tot el conjunt de terres de parla catalana o els Països Catalans. Per diferenciar-la del territori històric, sovint es denomina comunitat autònoma de Catalunya. Amb un estimat de 7.364.078 d’habitants del 2008, és la segona comunitat autònoma més poblada d’Espanya, i agrupa el 51,55% de la població total de les comunitats on el català és llengua pròpia.

(Aquest text ha estat adaptat a partir de la Pàgina de Catalunya de la Viquipèdia)

Més informació sobre Catalunya: